«  
  »
m d w d v z z
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Groep 6

Welkom allemaal op onze groepssite!
Hier gaan we zo veel mogelijk nieuws met leuke foto's uit onze groep plaatsen.
Heel veel lees- en kijk-plezier!

Juf Lisette en juf Els

Roltoeters

Dat was leuk:
Het regende, we hadden dus binnenpauze!
Soufiane vierde zijn verjaardag met chips, snoep en roltoeters!
Blaaaaaaazen maar! ToeoeoeoeoeT ToeoeoeoeT  ToeoeoeoeT
De juffen van groep 5 en 7 kwamen eens kijken.
Gezellig hoor!

Roltoeters

Leeskilometers

In groep 6 maken de kinderen leeskilometers; hoeveel gaan het er worden?

Leeskilometers
Leeskilometers
Leeskilometers

Allemaal clowns!?!

Naomi is jarig en trakteert clownsneuzen!

1 januari

Wij wensen iedereen een heel:

juf Lisette en juf Els

Kerst

Wat een gezellige dag was het 22 december!
Eerst hadden we een heerlijke workshop 'toneel' in de klas. Wat hebben we gelachen! Na het supergezellige kerststukjes maken (met dank aan de vader van Finn voor het kerstgroen!), zetten de kinderen in de middag met elkaar al improviserend een deel van het kerstverhaal in elkaar. Dat was heel spectaculair: Jozef en zijn twee Maria's, met elk een baby in haar buik, gingen op pad met de ezels naar Bethlehem! Ze klopten vergeefs aan bij de herder en haar twee sprekende schapen en daarna bij de drie loeiende ossen. De sterren straalden aan de hemel! Gelukkig vertelden de robots in de villa van de twee gamende Koningen, dat ze welkom waren. De tweeling werd geboren, de engelen waren blij. De koningen bakten pizza en deelden cola uit! Jozef onthulde de namen: Jeza en Jezus!
Uiteraard werd het 's avonds een grandiose voorstelling. De kinderen mochten veel complimenten in ontvangst nemen in de lokalen waar hun prachtige Kerststukjes stonden !! Iedereen at de lekkere hapjes, die vele ouders gemaakt hadden voor iedereen tesamen !!

Laptops in de groep

We hadden als eerste groep de eer om de nieuwe laptops van school te mogen gebruiken! Dat deden we dan ook graag tijdens het zelfstandig werken in 3D !!

Naomi is circusartiest

Wisten jullie, dat we een echte circusartieste in de groep hebben?
Onze eigen Naomi!
Kijk maar eens naar de foto's van het circus (bij de grote Mc Donald).

Naomi is circusartiest
Naomi is circusartiest
Naomi is circusartiest

Pepernotenspel

        

Aan het eind van de middag speelden we in viertallen het pepernotenspel. Heel veel speelplezier en lekker smikkelen tussendoor! mmmm !!!!

Pietengym

We begonnen de ochtend met Pietengym. Wat een geweldige Pieten zitten er in groep 6. In een recordtijd konden ze alle pakjes door de schoorstenen gooien.
' Wat zullen die kleintjes blij geweest zijn met een pakje in hun schoen!' 

Rommel-Pieten

Als we geweten hadden, dat het zo'n rommel zou worden, hadden we vast onze schoen niet gezet!
Piet heeft het wel goed gemaakt door twee maal de 'dep' te doen, anders hadden we hem toch echt op z'n kop in de prullenbak gezet. Gelukkig waren er wel 26 paar handen om te helpen en kijk maar op de foto's: om 9 uur was alles opgeruimd! Maar toen bleek er niets in onze schoenen te zitten?? Piet had het lekkers wel erg goed verstopt. Mmm, in de kast vonden we lekkere chocolade eSSen! Wist hij onze namen niet meer? Niet getreurd: wij pasten onze namen gewoon aan. Dus voor iedereen die het leest, we heten nu voortaan: Sorenz, Sizzy, Selsey, ....o, ja en juf Sels! Later op de ochtend maakten we het beslag voor cakejes. De wenspiet had onze hulp gevraagd. Is de smaak nu goed? Is dit het goede recept? Morgen kunnen we het proeven; lekker na de gym!