«  
  »
m d w d v z z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Speelhuis De Klauterkabouter

 

                                                      Speelhuis De Klauterkabouter

 

Wij zijn Speelhuis De Klauterkabouter, onderdeel van Kern Kinderopvang Zoetermeer en zijn gevestigd in basisschool De Touwladder.

Het speelhuis biedt peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar de gelegenheid om, buiten het gezin, in een veilige vertrouwde omgeving met andere kinderen te spelen.

Onze groepen worden begeleid door twee deskundige pedagogische medewerkers.

 

Wij hebben 3 groepen; maandag-woensdagochtend, dinsdag- donderdagochtend en de vrijdagochtend, deze vrijdagochtend is om een extra keer om te spelen.

Een ochtend is 2,5 uur, van 8.45 uur tot 11.15 uur. Gedurende deze tijden zijn wij ook bereikbaar via ons nummer: 0620243941.

 

Spelen – ontdekken – groeien

 Een kind is van nature actief, nieuwsgierig en wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Wij dagen uw kind uit om zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Wij gebruiken daarbij levensechte materialen. Basisschool De Touwladder werkt met thema's, wij zullen de thema's die ons aanspreken voor onze peuters gebruiken in de tijd dat de basisschool hier ook mee bezig is.

Wij spelen, knutselen, zingen, dansen, bewegen, doen spelletjes in de kring en spelen buiten, dit met de pedagogische medewerkers en leeftijds genootjes. Wij zorgen voor uitdagend speelgoed en creatieve materialen. Op de speelzaal kan uw kind zich goed ontwikkelen. Uw kind wordt zelfstandig en wordt voorbereid voor het basisonderwijs.

 

Nieuwe peuters zijn altijd welkom, mits er plaats is. Kom gerust binnenlopen om een kijkje bij ons te nemen!

Met vriendelijke groet,

Pedagogische medewerkers,

Jessica & Cisca