Kinderraad

Als kind uniek

Op de dag van de rechten van het kind, 20 november is de nieuwe kinderraad gekozen. De kinderen mogen met de directeur meepraten over zaken die op school zich afspelen.

Dit jaar zijn dat:
Tygo en Yassin uit groep 6
Jaylan en Yana uit groep 7
Kaya en Tessa uit groep 8

Deze kinderen willen zich graag inzetten om het voor alle kinderen op school leuk en leerzaam te maken. Ze hebben allen hun eigen motivatie om in de kinderraad te willen. Een positieve sfeer (bv complimentendoos) tot aan de hygiëne van de kinderen in de toiletten.

De doelen die op hun actielijst dit jaar:
technieklessen, EHBO voor kinderen, biebboeken, de nieuwbouw, toiletten, hondenpoep, de overblijf, buitenspeel-materiaal (van het kledingbox-geld) en tot slot de Brede School activiteiten.
Voor dit laatste doel gaan ze een handtekeningenactie op touw zetten, omdat de subsidie steeds minder wordt.

We gaan er vast nog veel van horen!

kalender Kinderraad 2